18 Ekim 2013 Cuma

Link Göndererek Para Kazanmak


         Sosyal medya dediğimiz şey Facebook, Friendfeed,Twitter ve Google Plus vb.sitelerden oluşuyor. Bu siteler diğer online sitelerin link paylaşımları için mükemmel bir imkan sunuyor. Web sitelerindeki hit kaynağının çoğu Google tarafından gelmekte fakat yeni siteler ile  artık durumlar değişmekte ve sosyal medya sitelerindeki paylaşımlarda web sitelere harika bir hit kaynağı sağlamaktadır. Site sahipleri yada webmasterlar sitelerine daha    fazla ziyaretçi gelmesini sağlamak ve web  siteleri için güzel bir  trafik oluşturmak amaçlı  web sitelerini sosyal imleme yani Social Bookmarking yaparak sitelerine yönlendirebiliyorlar. 
 
 
 
        Bu işten para kazanmak için yapmanız gerekenleri size anlatmaya çalışacağım.Öncelikle aktif üyeleri olan  Sosyal İmleme sitelerinin listesini bir bir oluşturun. Bunu yaparken Google amcaya  “popüler sosyal imleme siteleri” yazarsanız size yardım edecektir.Daha sonra amaç edindiğiniz  ücretlendirme planınızı oluşturun ve ödemelerinizi nasıl alacağınızı belirleyiniz.Size tavsiyem yapabildiğiniz kadar  fazla müşteri bulun.Oluşturduğunuz  listenin reklamını sosyal ağlarda ve  tanıdıklarınızın arasında yada diğer trafik yöntemleriyle yapın.Web sitelerinin  linklerini hep zamanında göndermeye çalışın. 


         Alacağınız para  imleme başına  yada  aylık ücretlendirme şeklinde olacaktır.Tavsiyem otomatik imleme yapan programları iyi incelemenizdir. Örneklemek istersek mesela  bu yazının paylaşımında sosyal medya imleme kurallarına artı  olarak seolu sosyal imleme  yapılabilir. Yazımızın örneğin  Facebook  içerisinde nasıl taratılabileceğini bularak buna uygun başlıklarla imleme yapılabilirse  konunun paylaşımı daha çok artabilir ve böylece  daha çok ziyaretçi alınabilir..


         Bu işle aylık 1000 TL'ye kadar rahat kazanmanız mümkün.Konu hakkında daha ayrıntılı bilgi vermek isteyen yada almak isteyen arkadaşlarım makalenin sonuna taleplerini yazabilirler.

                         Yeni bir iş fikrinde görüşmek dileklerimle hoşçakalın...

1 yorum: