29 Ekim 2013 Salı

Mail Okuyarak Para Kazanmak İster Misin?


              E-posta okuyarak para kazanmak istermisiniz?Evet arkadaşlar  yanlış duymadınız size gelen e-posta okumaları için size para ödeyen  internette onlarca site var.Bu e-postalar belli şirket ve  gruplardan gelen reklam e-postaları yada ürün satış tanıtımları olmaktadır.Para kazanmak için sizin de tek yapmanız gereken şey olukça basit.Size  gönderilen epostalardaki  verilen linklere tıklamak.Size para ödeyen şirketler,kendi reklamını yapmak isteyenlerden  ödeme almaktadırlar. Reklam verenler siz linkleri tıkladıktan sonra  sattıkları ürünleri beğenip satın alacağınızı düşünmektedirler.Şirketler sizinle ilgili bilgileri reklamcılarla  paylaştıklarından dolayı kazandıklarının bir kısmını size verirler.


             Pekala  eposta  okuyarak nasıl para kazanacaksınız?İşte yolları :
 Arama motorlarına ücretli e posta okuyarak para kazanma yolları yazarak  aratın.Karşınıza bu işle ilgili onlarca site çıkacaktır. Bu sitelere teker teker  kişisel bilgilerinizi girin.E postalar gelmeye başladıktan sonra e postaları açın ve içinde bulunan ve sizlerin tıklamasını istedikleri linklere tıklayın.


           Pekala ne kadar para kazanacağım?
     1 adet e posta başına yaklaşık 0.10 dolar kazanabilirsiniz.Ayrıca sadece e posta okuyarak para kazanmazsınız.Arkadaşlarınıza da sponsor linklerinizi vererek artı bir ücret de kazanabileceksiniz.İşte tam bu noktada blog sayfamız devreye giriyor.Konu altına referans linklerinizi koyarak insanların sizin referans linklerinizden üye olmalarını sağlayabilir ve para kazanabilirsiniz.Sizlerden ricam konu altında referans linklerinizi paylaşmanızdır...
                           Şimdiden kazanmaya hoşgeldiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder