27 Ocak 2018 Cumartesi

KUCOİN KRİPTO BORSASI VE KUCOİN SHARES

        Arkadaşlar bu makalemde hem kucoin Sitesi  kullanımı, hemde ücretsiz coin tavsiye grubu hakkında sizlere bilgi vermeye çalışacağım
       Kucoin; Hong kKong menşeili,  (dex) yani merkezsiz bir borsa. Bu sitenin en büyük avantajı, kcs olarak kısaltılmış (kucoin shares ) coinlerden elinizde bulundurduğunuz kadar , size her gün borsanın komisyon gelirinin %50 sini dağıtmasıdır. 

Bu kar paylaşımı, tamamen hacimle alakalı tabiki. Daha geçen ay 45-50 centlerde alım yapılan , hacmi takip ettiğim kadarıyla , 4-5 milyon dolar arasında dolaşan kucoin borsasının bugünkü hacmi, milyar dolar civarlarında  gezmekte ve kripto parası olan Kucoin shares ise geçtiğimiz günlerde 20 doları görmüştü. Kucoin borsa hacminin  bırakın binance'a falan ulaşmasını şuan ki hacmiyle bile dağıttığı kar payı her geçen gün dehşet artmakta , tabiki hem borsa hacmi , hemde kucoin değeri  her geçen gün fiyatını katlamakta.düşünün , bu coin değerini 1 ayda neredeyse  40'a katladı.






          Kucoin açılalı yaklaşık 5 ay kadar oldu. Son günlerde neredeyse tüm coin borsaları üye alımını durdurmuşken bu borsa adeta can simidi olmuş durumda . Kucoin Sitesi referal gelirini şuan için durdurduğu için kar payının %50'si kadarını kâr payı dağıtıyor. Bunu sadece bitcoin olarak değil, tüm coinlere yansıtarak veriyor. Eğer  “assets” menüsüne bakarsanız size ait olan 50-60 kadar coin için ayrı ayrı sürekli artış olduğunu görürsünüz, hemde hiç o coinlerden almasanız bile.
          Anlayacağınız adamlar bu işte zirve olmayı kafaya koymuşlar. 

Daha iyi anlamanız için şöyle bir örnek vereyim. Mesela borsa diyelim ki günlük 1 milyon $ kâr elde etti. bunun 500.000 $ olanını üyelerine dağıtır, 500.000 $ olanı kendisine alır. Eğer ki uzun vade coinci iseniz bu coin inanılmaz.Yapmanız gereken sadece elinizde kcs tutmak ve ne kadar çok kucoininiz var ise aldığınız kar payı o kadar artacaktır.

 Ee diyeceksiniz bu adamlar nerden kazaniyor? Merak etmeyin arkadaşlar çok iyi kazanıyorlar. %50 toplam bu adamların kazandığı ...zaten neredeyse milyar dolar günlük hacmi olan kucoinde dehşet bir para yapiyor. Ki bu sborsa günlük hacimde 2 milyar doları görmüş bir borsa.  






       Bu sitenin en büyük geliri ise kucoin sahiplerinin kar payi alabilmeleri icin kucoinlerini sitede tutmalarinın  gerekmesi ...Paranizin sitede kalmasi karsiliginda extra bir gelir aliyorsunuz, arttı yatırım yaptığınız coinlerin gelirleri de biraraya gelince nasıl bir gelir kapısı oluyor siz hayal edin. Adamlar sürekli kampanya yapiyorlar, biara aktif olarak en yüksek alim satim yapan kisiye porsche veriyorlardı. Bunun disinda gecenlerde karnaval diye bir etkinlik yaptilar
 


       Kucoinin serverlerini bir kismi japonyada bir kismi hong kong'da . Hedefleri ilk 3 exchange arasina girmek. Yeni ekiplerle anlasarak ilk önce kendi exchangelerinde listeliyorlar coinleri. Kcs'nin degeri daha cok artacaktir. Alip tutmakta kesinlikle  fayda var.
      Bu arada üye olduktan sonra  Google doğrulama anahtarını aktif etmeyi unutmayınız. Şimdiden sitede bulunan bir çok coin 3’e 5’e katlamaya başladı, market hacmi kısa sürede 2 katına ulaştı...
      Eveeeett.. Arkadaşlar umarım makalem sizler için faydalı olmuştur. İnternet türkçe kaynaklarda  kucoin için özellikle kar payı dağıtımı ile alakalı şu ana kadar ayrıntılı makale bulunmaktamaktaydı. Umarım bu makale ile bu açığı kapatmış oluruz.
       Daha evvel ki makalelerimde belirttiğim gibi ücretsiz bir sinyal grubu oluşturduk. Oradan anlık tavsiye coin paylaşımı yapıyoruz. 3 ayda yatırımlarımızı neredeyse 10- 15’e katlamayı başardık. Grubumuzda benimle beraber profesyonel coin takibi yapan arkadaşlarımız var. Özellikle öğrenci ve ihtiyacı olan arkadaşlarım dahil olsun istiyorum. Merak etmeyin piyasada bu işi ücretli yapan insanlar gibi ücretli değil tamamen ücretsiz bir sinyal grubu bu. Sinyal grubumuza üye olmak için sayfamdaki bir diğer başlık olan DEEX ICO makalemi okumanız gerekmekte. Özellikle kucoin olmak üzere bittrex cryptopia ve binanceden anlık coin tavsiyesi alacaksınız. Tabi yatırım yapmak tamamen sizin sorumluluğunuzda.Sizden ricam her tavsiye ettiğimiz coine değil bütçenize uygun coine yatırım yapmanız. Şuan sayımız 30 kişi ve toplamda sadece 100 arkadaşım daha aramıza dahil olacak. Herkese bol kazançlar diliyorum .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder