30 Ocak 2018 Salı

Legit Coin ( ico bitiş 14 Şubat)


          Selam dostlar, son günlerden bir telegram coini çıktı çıkacak furyası aldı başını gidiyor. Peki nedir bu işin aslı? Gerçekten de telegram bir coin çıkaracak mı? Ya da bir coini destekliyor mu? Şunu net bir şekilde söylemek isterim ki bunun cevabı şimdilik kesin olmamakla birlikte hayır. Fakat bahsi geçen coini telegramın desteklemesine falan da bence ihtiyaç yok. Çünkü bu coinin vaat ettiği şeyler oldukça güzel.

         Evet bu makalemizin konusu LEGITCOIN. Peki Legit Coin bizlere ne vaad ediyor? Bence Legit Coin hiçte hafife alınmayacak bir teknolojiyi sunmaya hazırlanıyor ve her hamlesinde yaydaki bir ok gibi geri çekilerek daha ileri fırlamak için hazırlanıyor.


         Legit Coinin amacı tıpkı Master yada Visa kart gibi çalışmayı  hedefleyen bir Legit Card çıkarmak ve bu kart ile ATM’lerden tıpkı para çeker gibi legit ile işlem yapmak. Siz kendi ülke paranızı çekerken hesabınızdaki bakiye Legit birimi üzerinden azalacak… Sizce de kulağa hoş gelmiyor mu? Üstelik bu işlemi sadece bir para birimi için değil Bitcoin ve diğer altcoinleri de çekmek için kullanabilirsiniz.

         Malumunuz şuan geliştirilme aşamasında olan bu teknoloji ICO’sunu tamamlamaya çalışıyor ve 1 Lebit=1 dolar civarında. Yatırım yapıp yapmamak sizin takdirinizde.Halen token satışı devam etmekte olup 14 Şubata kadar devam edecek. Eğer token satışı bittiğinde elinizde 200 Legit bulunursa Legit kart almaya hak kazanacaksınız…Bana destek olmak adına üye olmak için aşağıdaki linki kullanırsanız memnun olurum:

        http://legti.me/375201



         Umarım  özgün bir yazı olmuştur. Makalelerimizi takip etmek için lütfen bizi sık kullananlar sayfanıza ekleyiniz. Ayrıca günlük al satlar yaparak extra gelir elde etmek isteyen arkadaşlarım sayfamızda bulunan DEEX ICO VE SİNYAL GRUBU makalemizi okuyup orada söylenenleri yaparak 100 kişilik sinyal grubumuza dahil olabilir ve profesyonel  sinyal bilgileri ile 1 günde bile güzel paralar kazanabilirler. Herkese bol kazançlar dilerim

3 yorum:

  1. selam, bildigin suan kullanabilicegim bir atm karti varmi?? yani kripto paralari, normal paraya cevirip bank automattan cekmek istiyorum, ama nasil yapicam bilmiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Şuan Ctr coin visa ve MasterCard ile anlaşmalı fakat TR de bu şuan için mümkün değil.

    YanıtlaSil
  3. tesekkürler , ben almanyadan, bakalim oluyormu burdan.. daha evvel advcash ile oluyordu ama artik yapmiyorlar.

    YanıtlaSil