28 Ocak 2018 Pazar

SOSYAL MEDYA AVCISI COİN REDDCOİN

    Bizzat hayranı olduğum bu coin Litecoin teknolojisi üzerinden geliştirilen dağıtık sosyal ağ ücretlendirme birimi olarak dikkat çeken projedir. Yaklaşık 3 yıldır madenciliği devam etmekte olup bu paradan 27 milyar tane üretilecektir.



    Reddcoin sosyal medya için kurulan ve merkezi sistemi bulunmayan bir kripto-para ve amacı sosyal platformlarda para kabulünü etkili hala getirmek.Örneğin Facebook yada Twitter da bir paylaşımı çok beğendiyseniz paylaşımın sahibine Reddcoin ile bir nevi bahşiş verebilirsiniz.

    Bence Reddcoin doğrudan sosyal medyayı hedefine oturtan tek kripto-para. Ve bu onu bence baya bir öne çıkaracaktır.Sadece Facebook’un 2 milyar kullanıcısı oldugu hesaba katılırsa ne demek istediğim daha iyi anlaşılacaktır. Şayet bu hedefine ulaşırsa 1500 kripto para içerisinde ilk onda kendine yer bulacaktır.

    Reddcoin ödüllerini ve kar payını almak isterseniz kendi cüzdanında reddcoini tutmanız yeterli.
Reddcoin ekibi, sosyal medya platformlarıyla anlaşma yapmak yerine bir uzantı ile onlara bağlı olmayı dogru bulduklarını söylüyorlar. Buna sebep olarakta ‘’biz hiç bir yere baglı kalmak istemiyoruz’’ diyorlar. Bence mantıklı 😊

    Reddcoin’i Cryptopia, Bittrex ve YoBit gibi borsalardan alabilirsiniz. Bu coinin yaklaşık yüzde 90’ını Bittrex borsasında.Bu sebeple Bittrex’te trade yapmanız daha mantıklı..


    Yazılarımızı takip etmek için blogumu sık kaullananlara ekleyiniz. Sinyal grubumuza katılmak ve günlük al sat yaparak para kazanmak için bolgumda bulunan DEEX ICO makalemizi okuyup kayıt yaparak ANLIK SİNYAL grubumuza dahil olabilir günlük al sat ile çok güzel gelirler elde edebilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder