28 Ocak 2018 Pazar

POSW COİN (2018'in Gözde Coini)


  Poswallet aslında bir cüzdandır .Para çekme ve transfer işlemlerinde cok düşük fee kesintisi en büyük avantajlarındandır. Yaklaşık 1 dolardan işlem gören kusursuz bir coin...Kendi sitesi oldukça renkli desek yeridir. Çünkü çekilişler yarışmalar vs oldukça bol kepçe 😊 Pos özelliği onu gizli olmayan proof of stake coinleri bile posw cüzdanı içinde takip edilemez hale getirebilmektedir.




    Şuan cryptopia, livecoin ve yobit borsalarında yer alıyor. Saniyede 3500 işlem yapabilmekte olup holderlara ayrıca  temettü veriyor. Ledger nano s desteği de bulunan ender coinlerden bir tanesi. Yakın zamanda hatta bence 2018’in ilk çeyreğinde binance yada bittrex’e girmesi oldukça kolay olacaktır ve kısa vadede 40-50 dolar olması işten bile değildir. Şimdilik tek handikapı büyük bir borsada yer almaması.


   Bu coin’in amacı yatırımcılara yüksek getiri sağlamaktır.ilk hedefi birinci sınıf hizmet sunmak olup bunu da yetenekli kadrosu ve whitepaper’ı ile yerine getirmesi kolay olacaktır.Bence Posw’nin en büyük ayrıcaklıklarından bir tanesi  kar payı takvimine sahip olasıdır.Her ay başında toplanan kar yatrımcılara ödenmektedir.


   Bence her portföyde bulunması gereken nadide bir coin. Yazılarımızı takip etmek için blogumu sık kaullananlara ekleyiniz. Sinyal grubumuza katılmak ve günlük al sat yaparak para kazanmak için DEEX ICO makalemizi okuyup kayıt yaparak grubumuza dahil olabilirsiniz...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder